Dječje igre. DJEČJE IGRE

Obrazovne igre za djecu online

Dječje igre

To je serija zabavno-obrazovnih emisija u kojima treba popraviti jedan svemirski brod i pomoći njegovu vlasniku, simpatičnom Heklancu da se vrati na svoj planet. To velika dica varaju malu dicu. Pobjednik je onaj tko skupi cijeli špil. Dvanaest epizoda dvanaest je različitih putovanja i avantura u drevnu prošlost zemlje. Najjednostavnije je za dugih kišnih i hladnih dana posjesti dijete pred televizor, ali to je vjerojatno i najgore rješenje na dulje vrijeme svakako.

Nächster

IGRICE • Najbolje besplatne igre i igrice!

Dječje igre

Pratimo avanture male djevojčice koja je jako znatiželjna i željna istraživanja, kao i sva djeca njezinog uzrasta. Vrt, odnosno vrtić zamišljeno je mjesto za igru, druženje, otkrivanje svijeta, odnosa, učenje, odrastanje, odlazak u istraživanje, preuzimanje odgovornosti. Izrada lutkica od pristupačnih materijala u funkciji je priče i to joj daje posebnu draž! Glumačka igra u studiju dopunjuje se i ilustrira crtanim filmovima vlastite proizvodnje, ilustriranim pričama, dokumentarnim isječcima i izložbom dječjih radova. Vole se skrivati, oponašati i otkrivati nove stvari. Jedno dijete hoda iza njih s maramicom u ruci koju mora ispustiti iza nekog, a da to nitko ne vidi.

Nächster

Auto igrice na Igrice123

Dječje igre

Brza internet veza bi takoðer pomogla, da ne èeka¹ dugo da se igre uèitaju download -iraju. Our games are Free and guarantee hours of fun for kids and parents too. Poanta nije u držanju kista, niti u umakanju pečata u boje, nego u pomicanju kutije u kojoj se nalaze obojane kuglice. Nije potrebno, dopustimo im da vlastitim igrama i idejama razviju svoju maštu, budu kreativnija i uče iz vlastitog iskustva. Kako su Vrtuljići često nespretni, u novom svijetu o kojem djeca znaju više od njih, njihovi će pokušaji i pogreške djecu nasmijati, a kroz zabavu će i sama ili tijekom gledanja serije uz roditelje i starije ponešto i naučiti. Jednostavna, a zabavna i korisna igrica. Besplatne igrice za decu Igre za decu.

Nächster

DjeČje igre

Dječje igre

Naši mali pomagači su bili puni energije i puni ideja što i kako napraviti. Cilj je ostati posljednji u igri, tj. Opušteno kroz niz emotivnih trenutaka otkrivamo različitost razmišljanja triju generacija kao i njihovu međusobnu povezanost. Životinje su prikazane kao u basnama, imaju ljudske osobine i poučavaju Danicu najvažnijim vrijednostima. Igre za djecu sortirane su po kategorijama i ima ih svih vrsta. Serija pomaže djeci da shvate kako knjige mogu biti dio našeg života jer se, osim napora uloženog u čitanje riječi, u njihovoj glavi razvija i cijeli film. Jedno dite bude bez mista i stoji usrid sobe.

Nächster

Igre u zatvorenom Archives

Dječje igre

Od slova možete napraviti i puzzle: izrežite karte nekoliko slova na tri nepravilna dijela, sve istresite na hrpu, pa zajedno s djetetom slažite cijela slova. Bez priča bi bilo teško zamišljati neke druge svjetove, izmišljati hrabre junake, razgovarati sa životinjama, sanjati vile. Kroz originalne komične priče i koreografirane glazbene brojeve u animiranim prostorima plesači i glumci Krešo Mikić i Mila Elegović uče djecu osnovama bontona pripremajući ih za lakše snalaženje u svijetu odraslih van zaštićenog okružja doma. Kraljevstvo je opustošila origami prijetnja! Možete od toga napraviti i natjecanje, bilježeći tko prvi spazi neku stvar ili biće, pa se dogovoriti za simboličnu nagradu na kraju puta. Želja nam je gledatelje usmjeriti k boljoj vještini komuniciranja, razumijevanja, poštovanja različitosti i međusobnoj toleranciji. Drugi nude zabavite se igrajući skriveni objekt, korespondencija i različitosti parova.

Nächster

Igre u zatvorenom Archives

Dječje igre

Zlatko i dalje svaki trenutak provodi čitajući knjige i prigovara Koku da je nezreo. Ne mora i ne treba sve biti natjecanje, stoga se u sljedećoj igri djeca nadmeću samo u jačini smijeha i cičanja. Masha i Dora će tražiti djecu stavke, skupljati novčiće, zvijezde i srca. S mlađim klincima možete praviti voćne ražnjiće na koje će stavljati komade voća različitih boja, a na sličan se način može složiti i voćna duga na pladnju. U ljupkoj kuhinji kuharici Ivanki Mazurkijević u pomoć priskače dvoje djece, a da bi sve bilo baš kao u bajci, namirnice iz svojega vrta u Njama, njam kuhinju šalju dva patuljka i zauzvrat očekuju slasno jelo! Djeca mogu biti osposobljeni na njima pisati, računati, prepoznaju zvukove, boju, imena i oblika. Hej, Dagi Upoznajte Dagija, velikog i dražesnog psa koji vodi klub predškolaca i potiče djecu da se zabave, budu puna energije i - više od svega - da budu maštovita! Ova aktivnost je zabavna djeci od 3 godine pa čak i starijoj djeci.

Nächster

Auto igrice na Igrice123

Dječje igre

Malo starija djeca mogu vam pomoći u oblikovanju kolačića, dodavanju sastojaka, miješanju i slično. Za sve fanove igranja, koji su doma. To je jedan dodatni posao da se brine, što diversifies gameplay. Snimajući emisiju Luka sklada i pjesmu o temi te emisije: o domaćim životinjama, prijateljstvu, svemiru, dizajnu, osjetilima, Zemlji, vodi, cvijeću, suvenirima, vremenu, moru, ljubavi. Ponovno sve prekrijte, a djeca potom trebaju nabrojiti što se na pladnju nalazi; pobjeđuje onaj koji je pogodio najviše predmeta.

Nächster