Hvidt konsolbord. Konsolborde 2020

Hvidt Konsolbord

Hvidt konsolbord

Mangler du en gave til din teenagedatter? Som nævnt ovenfor findes der et væld af muligheder. Herunder kan du således blive lidt klogere på, hvilke typer af bordet der findes, samt hvilke anvendelsesmuligheder der er forbundet hermed. Konsolbordet er typisk tænkt som et møbel, der med fordel kan benyttes i entréen. Bordet er en fordel til at skabe lidt hygge i entréen, hvor man kan stille stearinlys eller en plante på bordpladen. Nøgler i entreen, nips i stuen. Her kan du pynte bordet med smukke blomster i en vase, en dekorativ skål og pæne lysestager for at opnå en gennemgående stemning af hygge i dit hjem.

Nächster

Konsolborde i høj kvalitet

Hvidt konsolbord

Ønsker du at returnere varen vedlægger du blot en besked med dit ordrenummer. Hvis du får brug for et sted, du kan sidde med din bærbare computer, kan du nemt trække en stol hen og bruge det som alternativt skrivebord. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Se også vores andre og vores samt vores , og øvrige artikler til nissen under Se også vores udvalg på og , hvor vi også afholder konkurrencer. Reference: 019322 Flot og funktionelt konsolbord 130x45-90. Her kan du stille diverse fine pynteting og skabe et fedt look i rummet.

Nächster

Temahome Gleam Konsolbord

Hvidt konsolbord

Et skab med lukkede låger er en god måde at skabe ro i stuen. Bordpladen er konstrueret med en skinne og kan slåes ud, hvis du har behov for mere plads at udfolde dig på. Hvad enten din situation er den ene eller den anden, så kan du med fordel overveje at investere i et konsolbord. Ovenpå ligger så eksempelvis en bordplade i træ, men ses også rigtig ofte med en bordplade i marmor. Hvis du samtidig sørger for at give alle dine ting en fast plads i nærheden af det sted, du bruger dem, så kan du lettere holde orden og spare tid på oprydning. Er du dog i stedet til det klassiske med et romantisk tvist, så findes der også mange modeller i denne stilart.

Nächster

Konsolbord i fokus

Hvidt konsolbord

Benene er lavet af stål og har en indbydende eg-look finish, som går godt i spænd med den træfarvede bordplade. Du kan vælge at få pakken sendt til valgfrit postudleveringssted til 39 kr. Det kan også være, at du mangler det sidste møbel til entréen? Konsolborde kaldes også for et aflastningsbord. De er også perfekte til at have pynt stående på til hverdag. Entréen er ofte kendetegnet ved at være husets mindste rum. Grundet de mange forskellige typer og modeller, kan du altså skabe enten et antikt, moderne, futurisk eller nostalgisk udtryk.

Nächster

Hvidt konsolbord

Hvidt konsolbord

Møbler sendes med fragtmand og koster 320 kr. Lave opbevaringsløsninger er ofte gode, fordi du bevarer vægpladsen, så du stadig har plads til at hænge billeder eller et fjernsyn op på væggen og samtidig får plads til alle dine ting. Hvidt bord i smuk fransk landstil og vintagestil Size: 70x50x34 cm Fragt og levering Pakker sendes med postdanmark. Dette smukke bord er hvidt og har to små skuffer. Et helt igennem smukt og stemningsfuldt konsolbord som er skabt i gammel fransk landstil og vintagestil. Her har du et utrolig stilfuldt og yderst funktionelt konsolbord med et fint og stemningsfuldt udtryk. Når du har sørget for at have gode og praktiske opbevaringsløsninger, er det nemlig lettere at holde orden.

Nächster

Konsolborde 2020

Hvidt konsolbord

Ved at vælge et sådant bord, som alternativ til eksempelvis en reol, vælger du noget andet, end man typisk ser i boligindretningen. Således har konsolbordet altså udviklet sig, men man kan stadig genkende den oprindelige tanke med bordet i nutidens designs. Går du efter det mere moderne og futuriske look, så findes der også flere modeller, som er lavet af jern i stedet for træ. Bordet kan skilles ad for en nemmere hjemtransport, hvis du henter her i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Bordet bliver dog stadigvæk i vid udtrækning benyttet som entrémøbel, men bliver dog kun undtagelsesvist lavet med indbygget spejl. Vi har flere lækre designer brands, som har designet smukke konsolborde i forskellige stilarter.

Nächster