Kvindens nydelse. Kvindens nydelse af Ylva Franzén

Kvindens nydelse 1: Frigør din evne til at få orgasme

Kvindens nydelse

Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. Du kan se de tidligere videoer under. Det handler alt sammen om smag. Se med hver onsdag, hvor de tager fat på nye spændende emner. Han skal komme inde i hende, og hvis de ikke vil have børn, må de beskytte sig mod det.

Nächster

Kvindens orgasmer · Sexolog Mette Toft

Kvindens nydelse

Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter — nu ved du hvordan det skal gøres. Området føles en smule rillet og sidder 2 til 3 cm inden for skedeindgangen og op mod maven. Sådan stimulerer du en kvindes brystvorter: Det skal du vide, før du starter Som vi har nævnt før, så inderholder brystvorter et stort antal af nerveceller. Ønsker du at blogge eller har du en god historie så skriv til: Redaktionen missgrey. Der er nu mulighed for at presse hælene mod hans baller for at holde ham på plads. Orgasmen sætter ligeledes gang i underlivets kirtler og blodomløb.

Nächster

Kvindens nydelse af Ylva Franzén

Kvindens nydelse

Nysgerrighed, åbenhed og tålmodighed er en god cocktail, og al nydelse er dejlig og rigtig. Livmoderhalsorgasmen er dyb og kan beskrives som en dybt liggende bølge, der skyller igennem kroppen. Sexolog Mette Toft praktiserer i Holstebro og i Sundhedshuset Bøvlingbjerg. Ikke komme i hendes mund Kabbalisterne mener, det er vigtigt, at vi smager på og leger med hinanden, og anbefaler Men manden må ikke komme i hendes mund, for sæd indeholder guddommelig energi, som går spildt, hvis kvinden sluger den. Tag ham ind gradvist og tilfør glidecreme efter behov.

Nächster

Del 4: Kvinder, Krop & Nydelse: Kvindens nydelse

Kvindens nydelse

Desuden er G-punktet ikke længere end 3-4 cm oppe i skeden. Tunge og læber For mange kvinder så er oralstimulering langt bedre. At hvis en kvinde ikke kunne overføre sin sensitivitet til skeden og dermed opnå skedeorgasmer, så var hun frigid. Ved orgasmens sammentrækninger trænes bækkenbundsmusklerne og forebygger dermed inkontinens. Der har været megen debat om, hvorvidt g-punktet findes. Lemmet kommer som udgangspunkt i fem forskellige former, som jeg nu vil gennemgå med tilhørende tips, så I kan få det største udbytte af dem alle.

Nächster

Kvindens nydelse 1: Frigør din evne til at få orgasme

Kvindens nydelse

She covers herself up but stands tall. Kvindens nydelse er: - en bog med dyb indsigt og praktiske tips til kvinden - en lærebog for mænd om kvindens nydelse - en faktabog om kvindekroppens hemmeligheder - en original, inspirerende og humoristisk bog Ylva Franzén dækker alle områder - lige fra kvindens anatomi til elskovsdrikke, fra historik til hormonernes betydning. I dag er kropsfiksering og fokus på udseende større end nogensinde. Det er den lettest tilgængelige pga. Oftest enten ved hjælp af penis, dildo eller fingre. Hvis han får orgasme før hende, fornægter han hende lyset, hvilket er en synd.

Nächster

Kvindens nydelse af Ylva Franzén

Kvindens nydelse

Spred benene så vidt muligt for at give plads til pikkens indtrængen, hvorefter benene kan snoges omkring hans talje. En skedeorgasme føles meget anderledes end en klitorisorgasme. Vores hjerne, vores tanker, vores lyst og vores følelser styrer i høj grad vores evne og muligheder for at få orgasmer. Vi er ikke ens og skal heller ikke opleve det samme. Der findes en lang række forskellige sexstillinger, så det handler om at udnytte den penis, du er blevet tildelt på den bedst mulige måde, hvilket jeg giver tips og tricks til med denne guide. Så vil man ofte opleve, at der kommer en større eller mindre mængde væske ud enten i en stråle eller som en vandballon, der bliver punkteret. En kvindes bryster og brystvorter er en af hendes mest erogene zoner.

Nächster

Kvindens nydelse 3 fra sexobjekt til sexsubjekt af Ylva Franzén

Kvindens nydelse

Jeg oplever desværre, at Freuds statement har et ekko — et ekko, som forhåbentlig snart rinder ud. Der drejes til venstre, når hun bevæger sig opad og til højre, når hun glider nedover pikken. Læs også: Kvindens nydelse 2: Væk kvindens lyst Kvindens nydelse 3: Fra sexobjekt til sexsubjekt Kvindens nydelse 4: Kærlighedens sprog - forskellige former for berøring Kvindens nydelse 5: Kærlighedens sprog - nydelsens rige Kvindens nydelse 6: At være orgastisk - nyd mere Kvindens nydelse 7: Kærlighedens sprog - erotiske kærtegn Kvindens nydelse 8: At orgasmere med en mand Ylva Franzén er magister i filosofi og har tidligere arbejdet som lærer og undervist i svensk, engelsk og parforholdstemaer. Disse små berøringer og bevægelser giver stærke sanseoplevelser, hvilket bliver til ophidselse lidt efter lidt. Rent fysiologisk er orgasmen med til at holde kvindens underlivsfunktioner sunde og velfungerende.

Nächster

Kvindens nydelse er mandens ansvar

Kvindens nydelse

Mange tror, at de kan bide dem eller mase dem, som om de var lavet af gummi, hvor de i virkeligheden skal røres mildt og efter hver kvindes egen personlige præference. Den del af klitoris, vi kan se, den lille tap, der sidder placeret ca. Her er der rig mulighed for at være ansigt til ansigt, hvor begge punkter stimuleres bedst. Vi er som sagt forskellige, og derfor er der også mange forskellige orgasmer. Denne orgasme er ganske kraftig og starter som muskelsammentrækninger omkring anus, som breder sig videre ud i bækkenet, op langs ryggen og evt. De har længe ikke været anset som værende vigtige for kvindens nydelse, men mange kan faktisk godt lide det.

Nächster