Lachkick bilder. Strangee (pwrobel85) on Pinterest

Moleskine Minuten: juli 2009

Lachkick bilder

Ons leven is het leven van leprozen. Hij ademt lelijkheid, al kan hij daar zelf niet veel aan doen. Nadat secondes zijn verpulverd tot dagen, maanden, jaren. Er mag nu geen weg meer doorheen racen. Mijn voeten vegen wolken stofwoorden met teenschimmel over de vloeren.

Nächster

LACHKICK MIT UNGE, ALPHASTEIN & PETRIT

Lachkick bilder

Werpt teerlingen met ziedend zaad om god te zijn als biochemicus. Jammer dat hij niet kan lezen. Komt als je op 'nieuw' klikt elke keer weer met een blanco, lege, nada bladzijde geen schrijver die dat zou verzinnen. Het zwarte water vloeit de kamer binnen, door mens noch oever van nabij gezien. Tijdens een vergadering bijvoorbeeld, verschijnt uit het niets een distichon tijdens de mederondeeldingen. Of all the things I know I only want to keep the core.

Nächster

Moleskine Minuten: 2009

Lachkick bilder

Onze bizon kan al rekenen en ook leuke poppetjes tekenen. Wetenschatter van het eeuwig ongeluk, speelt de lotto met een fibonaccirij. Zo zie je iemand pas als ze dat soms zelf al niet meer weet door een ziekte die haar hersens vreet. Er is, weet je, een klein probleem: hij heeft zo'n last van zwem-eczeem. Heiligverklaring Pater Damiaan 11 oktober 2009 De Waterlinie is een monument! Arends, Andreus, Hanlo, Campert, Herzberg, Schippers, Bernlef, Lucebert, Gerlach, Gerhardt, Leeflang, Faverey, Krol, Vasalis, Kopland, Komrij. Morgen is het nergens oorlog meer. Wie kan ons troosten nu ons kleine kindje altijd zo klein zal zijn.

Nächster

Strangee (pwrobel85) on Pinterest

Lachkick bilder

Ik had mijn erfgrens niet beveiligd, maar nu wel, waarvoor dank. Als je me zegt dat eeuwig iets is dat hier niet kan bestaan, geloof ik je. Het is godverdomme niet te geloven. Wat zou ik geven om jou weer op te zien groeien, mijn leven om te keren en weer jongen te zijn. In mijn gedichten kan ik Paulus zijn die het licht zag en zich aansloot bij de mensen van de Weg. I smell my wife when I first loved her.

Nächster

Moleskine Minuten: juli 2009

Lachkick bilder

Er hangen electradraden onder zijn neus. Dokter, medicijnman, god, doe wat nodig is om deze littekens te stoppen. In mijn gedichten kan ik lijden. Treed binnen in de werkplaats, hier wordt geklopt aan een gedicht. Onze spin heeft een sterk verlangen om op grote schaal vliegen te vangen. Maar ja, in dat diepe donker draait dat hier weer uit op onderwatervogelpolitiek.

Nächster

LACHKICK MIT UNGE, ALPHASTEIN & PETRIT

Lachkick bilder

Wie kan ons dit uitleggen, wie kan dat in godsnaam. Mijn adem leeft in een godenzoon. Ben meer van kort en zakelijk. Hier komt het oude dichtersgilde. Willen degenen die goed streepten ter rechterzijde plaatsnemen. Men hokte samen aan de hellerand in een wild vervreemde congregatie. Heb ik dat goed of fout begrepen? Doe kragen om de witte nekken van de duiven op straat, Zorg dat de politie er met zwarte handschoenen staat.

Nächster

Moleskine Minuten: 2009

Lachkick bilder

In mijn gedichten ben ik verlosser, kan ik van mijn geloof vallen en een nieuwe wereld stichten. Ik wil een wereld waarin het hemelt, maar dan van onderen. Een god zou zich niet hoeven schamen als hij architect was van dit werk. Dan volgt hier nog het slotakkoord en het gedicht dat staat, zoals je ziet, terwijl het begon met slechts één woord, maar toeval, nee, dat is het toch niet. With blotches of whipped cream on their breasts, jelly bean belly buttons in chocolate chips, rivers of liquid vanilla fudge flowing from between their thighs and lips.

Nächster

Moleskine Minuten: 2009

Lachkick bilder

Let aeroplanes circle moaning overhead Scribbling on the sky the message He Is Dead, Put crepe bows round the white necks of the public doves, Let the traffic policemen wear black cotton gloves. Benoem soms wel de grote dingen, dat ik hemeltergend veel van jou. Wie zoekt vindt niets, wie kijkt ziet alles. Word geen ingenieur, geen vliegenier, noch president. Nadat het laatste stukje lucht zich losmaakt van de aarde.

Nächster