Thai øresundsvej. Sawaddee Thai

Thai Massage i Amager and Ballerup

Thai øresundsvej

Jeg spiste dem også dagen efter i kold udgave. Ikke noget vildt, men på den anden side ikke en turistfælde, hvor man fortryder sit køb nærmest inden man har taget den første bid. Pitstop hos Pizza Kochini i Sværtegade hvor et stykke udemærket pizza koster 30 kroner og ikke har ligget i vinduet siden formiddagen. Lejemålet er helt nyistandsat fra A-Z og indeholder 3 gode kontorer samt eget toilet og thekøkken. Jeg glæder mig allerede til at teste stedet igen. Der er mange gode ting at sige om denne burger.

Nächster

Sawaddee Thai

Thai øresundsvej

Først spiser man den tidligere omtalte frokost på en café på en københavnsk kulturinstitution til 46 kroner plus 30 kroner for kaffe. Kontakt derfor klinikken for verificering. Men her var de forskellige elementer i orden. Retten havde en god smag og hang godt sammen. Og det kan man altså få fra Sawaddee. Bagerst i lokalet er thekøkken samt eget wc og bad. Helt fair for en rigtig god thai-ret.

Nächster

OPHØRT

Thai øresundsvej

Slet ikke dårligt, men med mange skønhedsfejl. If you want truly therapeutic massage with focus on pain relieve, make sure to ask for Yen as she is an expert in this area and focuses on this area only She can also relieve your headache Yen is the owner and works in our Amager location. Morgenmad bestående af rosinboller uden rosiner, ja så frugtforskrækket og forkælet er jeg, og spejlæg. Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en førsteklasses traditionel thailandsk massage. Royal Thai Massage Copenhagen har behandlet kunder siden 2006. Ikke mindst for at prøve andre variationer og teste om jeg kan få bøffen lidt mindre gennemstegt.

Nächster

Amazing flavours

Thai øresundsvej

Bøffen var lige velstegt for min smag, og kødet har nok heller ikke været det aller dyreste man kan få. En fantastisk tømmermændsret med masser af salt, fedt og chili. En glas glögg koster på Hviids Vinstue 38 kroner, og smager rigtig rigtig godt. På Øresundsvej er der åbnet et nyt thai take away-sted, som hedder Sawaddee. Vi fandt et sted i solen og begyndte at spise. Uofficiel Uofficiel side Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik.

Nächster

Amager Ballerup Thai Massage Copenhagen

Thai øresundsvej

Kyllingen var tør, nudlerne kedelige og retten generel uden megen smag. Man skal koncentrere sig lidt, når man spiser thai. Remoulade og ketchup kom fra køleskabet. Med henholdsvis en wasabi- og chilimayonnaise til, samt brødkarse som pynt. Der er nem parkering på Jarmers Plads 50 meter fra forretningen hvis du f. Og en tur i biografen koster jo i disse dage 80 kroner pr person. Ti minutter senere fik vi stukket hver vores boks med retten i hånden.

Nächster

Amager Ballerup Thai Massage Copenhagen

Thai øresundsvej

Til aften havde Nikolaj lavet lækkert thairet med nudler, rejer, kammusling og en masse grøntsager. Her er fyldt med flotte blomster og velduftende cremer, alt sammen indrettet sådan at kunderne føler sig velkomne og i trygge omgivelser. Hos Pomodoro Rosso på Øverødvej 79 i Holte får du et perfekt indrettet spisested. Resultatet blev faktisk ret godt, men jeg er ikke sikker på hvordan jeg gjorde, så jeg tror snart jeg vil købe en kogebog om thaimad som inspirationskilde. Der er en hyggelig restaurantdel i den ene afdeling hvor de spisende gæster kan spise i ro og fred. Der var alt for mange nudler i forhold til grøntsager, den ene ret var for fed og fad og så er prisen lige i overkanten for thai take-away af denne kaliber. Der er elendig udsugning og ens tøj lugter simpelthen af mados efterfølgende.

Nächster

Amazing flavours

Thai øresundsvej

Friske hjemmelavede syltede agurker og knasende bacon og smeltet ost, som faktisk smagte af ost. Næste gang vil jeg klart spørge om jeg kan få stegt min bøf mindre, så den er mere blodig. Jeg delte med Lærke og fik derved mulighed for at prøve to retter. Hvor gør man egentlig det bedst? Så der kommer sansynligvis flere forsøg i fremtiden! Jannick græder næsten af chilien i wokretten som også endte med at blive rigtig god! Økologisk juleøl fra Thy bærende 7. Nægter klinikken så oplys du skal bruge bon til regnskabet. Denne ret var bedre end den første.

Nächster